Κέντρο Ιταλικής γλώσσας

 
 
 
 
 
 
Τώρα και στο κέντρο της Πόλης!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Με Ιταλικά!
 
 
 
 
 
 
 
 
Με την πιο μελωδική γλώσσα!
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τη “γλώσσα των αγγέλων”
 
 
 
 
 
Ας μάθουμε μαζί τη γλώσσα του Dario Fo του P.P Pasolini του F. Fellini της Elena Ferrante του Nicolò Ammaniti του T. Servillo και του Paolo Serentino .
Ας γνωρίσουμε μαζί τον λαό της, την κουλτούρα της, την πλούσια πολιτιστική παράδοσή της. Ας “ταξιδέψουμε” μαζί στην Όμορφη Χώρα!
Εμείς, οι άνθρωποι, γεννηθήκαμε για να γνωρίζουμε, να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε και αυτό το ταξίδι δεν πρέπει να έχει και δεν έχει όρια!

Η Ιταλική Γλώσσα είναι μια γλώσσα γοητευτική, ενδιαφέρουσα, είναι μια γλώσσα που με το πρώτο άκουσμα μπορεί να μας συνεπάρει ταυτοχρόνως είναι η γλώσσα που μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και όμορφες εικόνες έρχονται στο μυαλό μας. Τριάντα χρόνια τώρα εργάζομαι ως καθηγήτρια ιταλικών με άκρως πρωτοποριακή βιβλιογραφία, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που οδηγούν τους μαθητές μου στην επιτυχία. Δεν είναι δύσκολο να μάθει κανείς να μιλάει και να γράφει και να προφέρει σωστά την Ιταλική γλώσσα. Το μόνο που απαιτείται είναι ο κατάλληλος τρόπος διδασκαλίας!

Στο Κέντρο Ιταλικής Γλώσσας AVANTI προετοιμάζουμε για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στην Ιταλική γλώσσα και φυσικά σε όλα τα επίπεδα˙ Diploma A2, B1, B2 C1 και C2, CELI 1-5, Plida καθώς και Κπγ. Επιπλέον αναλαμβάνουμε μαθητές που επιθυμούν την εισαγωγή τους στην Ιταλική Φιλολογία, προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία.


AVANTI con l’ italiano!
 
 

ΝΕΟ! Κέντρο Ιταλικής γλώσσας - AVANTI Κέντρο Ξένων Γλωσσών

 
Τηλέφωνο:
2310242043
 
Κινητό:
+306945647707
 
Διεύθυνση:
Δημητρίου Γούναρη 21, 1ος όροφος, Πλατεία Ναυαρίνου