Ιταλικά για ενήλικες

 
Επιλέξτε τα Ιταλικά!

Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα να μιλήσετε γρήγορα και σωστά την μουσική-μελωδική αυτή γλώσσα, «την γλώσσα των αγγέλων». Μάθε τη γλώσσα στην οποία έγγραψε ο Goldoni, ο Pirandello, ο Moravia, ο Nicolò Ammaniti. Την γλώσσα στην οποία τραγούδησε ο Eros, ο Pavarotti, έπαιξαν η Sofia Loren, ο Marcello Mastroianni, ο Vittorio Gassman, ο Roberto Benigni…
Επιλέξτε τα Ιταλικά για να έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και το μεγαλείο αυτής της χώρας. Την κουλτούρα και την αισθητική των Ιταλών. Στην Ιταλία μπορεί κανείς να σπουδάσει σε αξιόλογα πανεπιστήμια και σχολές, στην «αιώνια πόλη», στην «ρομαντική» Βενετία, στην «διανοούμενη» Φλωρεντία.. Καθώς επίσης και να κάνει μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών και όχι μόνο, αλλά και ανώτερες σπουδές στη μόδα, στην αισθητική, στο σχέδιο. Να σπουδάσει μουσική, χορό, μαγειρική, θέατρο και κινηματογράφο. Άλλωστε η Ιταλία φημίζεται για πολλές σχολές της, όπως τη Νομική, την Ιατρική, την Αρχιτεκτονική, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τα Οικονομικά, τη Γεωλογία….
Γίνεται προετοιμασία για Diploma που χορηγείται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, για τα Celi 1,2,3,4,5 πιστοποιητικά που χορηγούνται από το Universita di Perugia και αναγνωρίζονται παγκοσμίως καθώς και για τα πιστοποιητικά PLIDA σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον γίνεται προετοιμασία για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας για όλα τα επίπεδα που ακολουθούν τις προδιαγραφές του Συμβουλίου της Ευρώπης και αναγνωρίζονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

AVANTI λοιπόν…

….με προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά
….με ολιγομελή τμήματα για παιδιά, εφήβους καθώς και τμήματα ενηλίκων
….με δυνατότητα ατομικών μαθημάτων
….με ευέλικτα ωράρια
….με προετοιμασία για την εισαγωγή στο τμήμα της Ιταλικής Φιλολογίας, και στα Ιταλικά Πανεπιστήμια καθώς και προγράμματα ERASMUS
....με την έμπειρη καθηγήτρια Αλιμπέρτη Βάσω, υπεύθυνη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών AVANTI, πτυχιούχο της Ιταλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου της Perugia με αγάπη για την Ιταλία, την κουλτούρα της και τον πολιτισμό της. Με πολυετή πείρα στην διδασκαλία της γλώσσας κι επιτυχία στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.