Ιταλικά - Ισπανικά για παιδιά & εφήβους

 
Τα τελευταία χρόνια, τα παιδιά μας ακολουθώντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής, επιλέγουν τόσο τα ιταλικά όσο και τα ισπανικά ως δεύτερη ξένη γλώσσα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ο αριθμός των ξένων γλωσσών που γνωρίζουμε, καθώς και το επίπεδό μας σε αυτές είναι σημαντικός. Μάλιστα, 10-11 χρονών, τα παιδιά είναι σε θέση να ξεκινήσουν την δεύτερη ξένη γλώσσα.

Ένα ρητό λέει πως τα ιταλικά είναι η γλώσσα των αγγέλων και τα ισπανικά η γλώσσα των ανθρώπων! Ωραίες, δημιουργικές και ξεχωριστές επιλογές για τα παιδιά και τους εφήβους ως δεύτερες ξένες γλώσσες! Από τη μια τα ιταλικά, μια γλώσσα μελωδική, ευχάριστη, δυναμική. Η γλώσσα της αισθητικής, της μουσικής. Από την άλλη τα ισπανικά μια γλώσσα δυνατή και διαδεδομένη.

Με την κατάλληλη μέθοδο διδασκαλίας και την στοχευμένη βιβλιογραφία δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για να διδαχτούν να μιλούν και να γράφουν στην γλώσσα της επιλογής τους. Να μάθουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και με όλα αυτά τα εφόδια να οδηγηθούν με επιτυχία στις εξετάσεις για τα πιστοποιητικά Diploma- πιστοποιητικό του ιταλικού ινστιτούτου- Celi, Κπγ και Plida, για την ιταλική γλώσσα ˙πιστοποιητικά του ινστιτούτου Cervantes (DELE) και Κπγ στην ισπανική γλώσσα αντίστοιχα.

Έχουμε δημιουργήσει έναν μοντέρνο χώρο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα που στοχεύουν στη μάθηση του σήμερα. Μέσα από τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ολιγομελή τμήματα, οδηγούμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Κλείνοντας, σε όλη αυτή την πορεία, οι μαθητές μας έχουν πάντα δίπλα τους καθηγητές με μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις τάξεις, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες και τις αδυναμίες των μαθητών μας.
 
 
Ξένες Γλώσσες, Avanti
 
 
 
AVANTI με ξένες γλώσσες!
 
 
 
 
 
Ιταλικά, Avanti
 
 
 
AVANTI με ιταλικά!
 
 
 
 
 
Ισπανικά, Avanti
 
 
 
AVANTI με ισπανικά!