Ισπανικά για ενήλικες

 
Επιλέξτε τα Ισπανικά!

Η Ισπανική γλώσσα είναι μία από τις αρχαιότερες και πιο διαδεδομένες γεωγραφικά γλώσσες στον κόσμο. Είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες με αριθμό ομιλούντων που ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια έντονη προτίμηση του κόσμου για τα Ισπανικά.
Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε ξένη γλώσσα είναι το διαβατήριο για να γνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε με περισσότερο κόσμο. Όσον αφορά τα Ισπανικά, η δυνατότητα επικοινωνίας φθάνει μέχρι την άκρη του κόσμου. Μπροστά μας ξεδιπλώνεται η Λατινική Αμερική. Ότι μέχρι τώρα διαβάζαμε και ακούγαμε για την Ισπανία, το Περού, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Κούβα και μας φαινόταν μακρινό και εξωτικό, με μιας γίνεται βίωμα δικό μας.
Με έκπληξη διαπιστώνουμε πόσα πράγματα μας δένουν με αυτούς τους πολιτισμούς και τις συνήθειες τους, τον τρόπο που επικοινωνούν και διασκεδάζουν.
Αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω από τις ταυρομαχίες, το φλαμένκο, το ταγκό και την τεκίλα, ελάτε στο AVANTI να γνωρίσουμε μαζί την Ισπανική γλώσσα και μαζί μ’ αυτήν έναν ολόκληρο πολύχρωμο γεμάτο μυρωδιές κόσμο.

Para el trabajo.
Para estudiar.
Por la música, el cine, el baile…
¡Aprendemos español!

AVANTI λοιπόν…

….με προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (DELE από το ινστιτούτο Θερβάντες καθώς και για το ΚΠγ)
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων
….με δυνατότητα ατομικών μαθημάτων
….με ευέλικτα ωράρια
….με προετοιμασία για την εισαγωγή στο τμήμα της Ισπανικής Φιλολογίας, στα Ισπανικά Πανεπιστήμια και προγράμματα ERASMUS