Αγγλικά για παιδιά & εφήβους

 
Χωρίς καμία αμφιβολία, η αγγλική γλώσσα είναι η γλώσσα της επικοινωνίας, η γλώσσα που σου ανοίγει δρόμους. Με σεβασμό λοιπόν στις απαιτήσεις αφενός της σύγχρονης κοινωνίας που επιτάσσει την άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας κι αφετέρου του σύγχρονου γονέα που επιθυμεί, που επιδιώκει να εξοπλίσει με γνώση καθώς και να αφυπνίσει τα παιδιά του, λειτουργούμε με επιτυχία τμήματα για παιδιά κι εφήβους.

Από την πρώτη τάξη - Α-Β Junior- μπαίνουν οι βάσεις για την μετέπειτα πορεία των μαθητών μας, τους μαθαίνουμε να αγαπούν την γλώσσα, να την αντιλαμβάνονται για να μπορέσουν μεγαλώνοντας να τη χρησιμοποιούν σωστά. Όλα αυτά γίνονται μέσα από μια άκρως επικοινωνιακή βιβλιογραφία, σύγχρονη, καινοτόμα και συναρπαστική, μέσα από τα projects, το τραγούδι, το παιχνίδι στην αγγλική γλώσσα.

Προχωρώντας στις τάξεις – A senior, B senior, C senior, Pre Lower (B1), Lower (B2) – με μοντέρνα, ελκυστική και συναρπαστική βιβλιογραφία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Ολοκληρώνοντας την πορεία της μάθησης της αγγλικής γλώσσας, λειτουργούμε τμήματα Proficiency (C2) εφήβων σε μία ακαδημαϊκή χρονιά! Τόσο στην τάξη Lower (B2) όσο και στη τάξη Proficiency (C2), γίνεται προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

Έχουμε δημιουργήσει έναν μοντέρνο χώρο, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα που στοχεύουν στη μάθηση του σήμερα. Μέσα από τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ολιγομελή τμήματα, οδηγούμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Κλείνοντας, σε όλη αυτή την πορεία, οι μαθητές μας έχουν πάντα δίπλα τους καθηγητές με μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις τάξεις, που καταλαβαίνουν τις ανάγκες και τις αδυναμίες των μαθητών μας.