Γαλλικά για ενήλικες

 
Γιατί… Γαλλικά ;;

Τα γαλλικά είναι η 2η γλώσσα που διδάσκεται παγκοσμίως ως ξένη γλώσσα!!! Είναι η γλώσσα του Molière, του Victor Hugo, του Rousseau και του Voltaire, γλώσσα του Pierre Cardin, του Yves Saint Laurent, της Coco Chanel.!! Γλώσσα του τουρισμού, της τέχνης, της γαστρονομίας. Είναι η πιο ρομαντική γλώσσα στον κόσμο !!
Τα γαλλικά είναι για γλώσσα ισχυρή καθώς είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα σε όλους τους Διεθνής Οργανισμούς. Είναι απαραίτητα αφού είναι μια Γλώσσα που ομιλείται από τις Αντίλλες μέχρι την Γαλλία, από την Αφρική έως την Ελβετία, από το Μονακό μέχρι την Ταϊτή, από τις Σεϋχέλλες μέχρι τον Καναδά και από το Βιετνάμ έως το Βέλγιο.
Μπορεί κανείς να σπουδάσει ή να μετεκπαιδευτεί στα πανεπιστήμια της Γαλλίας, γνωστά σε όλο τον κόσμο για την υψηλή τους επιστημονική κατάρτιση, με την επίδειξη του διπλώματος Delf ή Dalf. Συνεπώς, γνωρίζοντας κανείς την γαλλική γλώσσα, έχει την δυνατότητα να σπουδάσει ή να μετεκπαιδευτεί στα καλύτερα πανεπιστήμια της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ελβετίας ή του Καναδά.
Η βιομηχανία, η νομική, ο τουρισμός, η έρευνα, οι διεθνείς σχέσεις, η μόδα, η γαστρονομία είναι ορίζοντες που ανοίγουν γνωρίζοντας και μιλώντας την γαλλική γλώσσα.


AVANTI λοιπόν…

….με προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας
….με ολιγομελή τμήματα για παιδιά, εφήβους καθώς και τμήματα ενηλίκων
….με δυνατότητα ατομικών μαθημάτων
….με ευέλικτα ωράρια