Ρωσικά

 
Ελάτε να μάθουμε Ρώσικα!

Η γνώση της Ρωσικής γλώσσας είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει το θησαυροφυλάκιο του ρωσικού πολιτισμού και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πραγματική του αξία. Νέα οικονομικά δεδομένα, δημιούργησαν την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό.
Έτσι η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για την διεκπεραίωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.
Η Ρωσική γλώσσα ΔΕΝ είναι δύσκολη, είναι όμορφη κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Με την σωστή προσέγγιση η εκμάθησή της γίνεται πολύ ευχάριστη.
Κοινώς είναι μύθος ότι το να μάθουμε ρώσικα είναι ακατόρθωτο. Με τη σωστή μεθοδικότητα και ανάλυση η ρώσικη γλώσσα είναι μια γλώσσα στα μέτρα των Ελλήνων…!!! Πάρα πολλές ελληνικές λέξεις θα συναντήσουμε αν ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε ρώσικα. Η σύνταξη και η γραμματική είναι πολλή κοντά στην ελληνική γλώσσα, πράγμα που κάνει ευχάριστη την εκμάθησή της.
Ελάτε να μάθετε την γλώσσα του «Πούσκιν», του «Ντοστογιέφσκι», του «Τολστόι», του «Τσαϊκόφσκι», του «Σοστακόβιτς» του «Γιούρι Γκαγκάριν»….

AVANTI λοιπόν…

….με προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων
….με δυνατότητα ατομικών μαθημάτων
….με ευέλικτα ωράρια
....με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, με γραμματική, λεξικά, online εξάσκηση, οπτικοακουστικές μεθόδους σύγχρονης τεχνολογίας
....με την έμπειρη καθηγήτρια Κατερίνα Γκ. απόφοιτη της φιλολογικής σχολής του Κιέβου με ειδικότητα στη Ρώσικη γλώσσα και Λογοτεχνία και διδασκαλία της ρώσικης σε ξένους.