ρωσικά

Ελάτε να μάθουμε Ρώσικα!

  • Η γνώση της Ρωσικής γλώσσας είναι το κλειδί που θα σας ανοίξει το θησαυροφυλάκιο του ρωσικού πολιτισμού και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πραγματική του αξία.
  • Νέα οικονομικά και πολιτικά δεδομένα, δημιούργησαν την ανάγκη για καθημερινές γλωσσικές επαφές με το ρωσόφωνο κοινό. Έτσι η γνώση της ρωσικής γλώσσας, με το αδιαμφισβήτητο κύρος της, θεωρείται πλέον απαραίτητη για την διεκπεραίωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.
  • Είναι μύθος ότι το να μάθουμε ρώσικα είναι ακατόρθωτο. Με τη σωστή μεθοδικότητα και ανάλυση η ρώσικη γλώσσα είναι μια γλώσσα στα μέτρα των Ελλήνων…!!! Πάρα πολλές ελληνικές λέξεις θα συναντήσουμε αν ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε ρώσικα. Η σύνταξη και η γραμματική είναι πολλή κοντά στην ελληνική γλώσσα, πράγμα που κάνει ευχάριστη την εκμάθησή της.
  • Ελάτε να μάθετε την γλώσσα του «Πούσκιν», του «Ντοστογιέφσκι», του «Τολστόι», του «Τσαϊκόφσκι», του «Σοστακόβιτς» του «Γιούρι Γκαγκάριν»….

 

AVANTI λοιπόν…
….με προετοιμασία για όλο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από έμπειρους καθηγητές
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων 
….με ατομικά μαθήματα σε τιμές φροντιστηρίου
….με ευέλικτα ωράρια

Υπεύθυνη καθηγήτρια Κατερίνα Γκίκα
Ονομάζομαι Κατερίνα Γκίκα. Είμαι καθηγήτρια της ρωσικής γλώσσας. Τελείωσα τη φιλολογική σχολή στο Κίεβο με ειδικότητα Ρώσικη γλώσσα και Λογοτεχνία και διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας σε ξένους. Πολυετή πείρα σε διδασκαλίας της γλώσσας με μαθητές όλων των ηλικιών και σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις και μεγάλη εμπειρία στο σύστημα των εξετάσεων στη ρωσική γλώσσα. Διαθέτουμε σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό, με γραμματική, λεξικά, online εξάσκηση, οπτικοακουστικές μεθόδους σύγχρονης τεχνολογίας. Η ρώσικη γλώσσα δεν είναι δύσκολη! Είναι όμορφη και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Με τη σωστή προσέγγιση γίνεται πολύ ευχάριστη η εκμάθηση της. Φέτος στην τελετή απονομής  έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο δουλειά μας καθώς είχαμε την πρώτη πανελλαδική επιτυχία σε επίπεδο C1.

Advertisements