ιταλικά

Επιλέξτε τα Ιταλικά!

Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα να μιλήσετε γρήγορα και σωστά την μουσική-μελωδική αυτή γλώσσα, «την γλώσσα των αγγέλων». Μάθε τη γλώσσα στην οποία έγγραψε ο Goldoni, ο Pirandello, ο Moravia, ο Nicolò Ammaniti. Την γλώσσα στην οποία τραγούδησε ο Eros, ο Pavarotti, έπαιξαν η Sofia Loren, ο Marcello Mastroianni, ο Vittorio Gassman, ο Roberto Benigni

Επιλέξτε τα Ιταλικά για να έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και το μεγαλείο αυτής της χώρας. Την κουλτούρα και την αισθητική των Ιταλών. Στην Ιταλία μπορεί κανείς να σπουδάσει σε αξιόλογα πανεπιστήμια και σχολές, στην «αιώνια πόλη», στην «ρομαντική» Βενετία, στην «διανοούμενη» Φλωρεντία.. Καθώς επίσης και να κάνει μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών και όχι μόνο, αλλά και ανώτερες σπουδές στη μόδα, στην αισθητική, στο σχέδιο. Να σπουδάσει μουσική, χορό, μαγειρική, θέατρο και κινηματογράφο. Άλλωστε η Ιταλία φημίζεται για πολλές σχολές της, όπως την Νομική, την Ιατρική, την Αρχιτεκτονική, την Σχολή Καλών Τεχνών, τα Οικονομικά, την Γεωλογία….

Γίνεται προετοιμασία για Diploma που χορηγείται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, για τα Celi 1,2,3,4,5 πιστοποιητικά που χορηγούνται από το Universita di Perugia και αναγνωρίζονται παγκοσμίως καθώς και για τα πιστοποιητικά PLIDA σε όλα τα επίπεδα.. Επιπλέον γίνεται προετοιμασία για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας για όλα τα επίπεδα που ακολουθούν τις προδιαγραφές του Συμβουλίου της Ευρώπης και αναγνωρίζονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

AVANTI λοιπόν…
….με προετοιμασία για όλο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από έμπειρους καθηγητές
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων
….με ατομικά μαθήματα σε τιμές φροντιστηρίου
….με ευέλικτα ωράρια
….με προετοιμασία για την εισαγωγή στο τμήμα της Ιταλικής Φιλολογίας, και στα Ιταλικά Πανεπιστήμια καθώς και προγράμματα ERASMUS

Υπεύθυνη καθηγήτρια Αλιμπέρτη Βάσω
Ονομάζομαι Αλιμπέρτη Βάσω και είμαι καθηγήτρια ιταλικών. Διδάσκω την «γλώσσα των αγγέλων» 28 χρόνια. Σπούδασα την ιταλική γλώσσα και λογοτεχνία, στο πανεπιστήμιο της Perugia, το οποίο ήταν και είναι μέχρι και σήμερα το καλύτερο πανεπιστήμιο σχετικά με την ιταλική γλώσσα. Εξάλλου είναι και ο επίσημος φορέας του Παγκόσμιου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Celi. Όλα αυτά τα χρόνια προετοιμάζω τους μαθητές μου σε όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (Celi, Diploma, Plida, ΚΠγ). Αγαπώ την Ιταλία και τους ιταλούς την κουλτούρα και τον πολιτισμό. Στην παράδοση του μαθήματος μέσα από τραγούδια, βιντεάκια, αυθεντικά άρθρα από περιοδικά κι εφημερίδες, ταινίες και βιβλία μεταφέρω αυτή την κουλτούρα. Οι σπουδές μου στην ψυχολογία με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμη να μπορώ από τα πρώτα μαθήματα να καταλαβαίνω τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών μου.

Advertisements