γερμανικά

 

Επιλέξτε τα Γερμανικά!

Η Γερμανική Γλώσσα είναι μία από τις τρεις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η γλώσσα του εμπορίου, της οικονομίας και του πολιτισμού αλλά και η γλώσσα του Goethe, του Nietzsche, του Freud, του Einstein του Gustav Klimt του Mozart του Beethoven.

Τα γερμανικά είναι ένα «παράθυρο» στον κόσμο, σ’έναν κόσμο όπως αυτόν του Βερολίνου που είναι διεθνές σημείο συνάντησης της σύγχρονης πολιτιστικής κίνησης, των Καλών Τεχνών, της μουσικής, του κινηματογράφου και του θεάτρου, ή της Βόννης που είναι ένας τόπος συνάντησης διάφορων πολιτισμών και ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά κέντρα στην Γερμανία.

Αποτελεί γλώσσα κλειδί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η οικονομική της αξία αυξάνετε και διευκολύνει την εύρεση εργασίας. 120 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν την γερμανική γλώσσα σε τουλάχιστον 8 χώρες. 18% των βιβλίων παγκόσμια δημοσιεύονται στην γερμανική γλώσσα και το 68% των Γιαπωνέζων φοιτητών, μαθαίνουν την γερμανική γλώσσα…!!!

Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας είναι αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι εξετάσεις διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Goethe τρεις φορές το χρόνο (Ιούνιος – Αύγουστος – Ιανουάριος).  Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα για την απόκτηση του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στα επίπεδα Β και Γ.

AVANTI λοιπόν…
….με προετοιμασία για όλο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από έμπειρους καθηγητές
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων
….με ατομικά μαθήματα σε τιμές φροντιστηρίου
….με ευέλικτα ωράρια

Υπεύθυνη καθηγήτρια Νικολέτα Τσάκα
Ονομάζομαι Τσάκα Νικολέτα, γεννήθηκα το 1980 στο Όφφενμπαχ της Γερμανίας. Το μεγαλύτερο τμήμα των σπουδών μου έλαβε χώρα στην Γερμανία. Αποφοίτησα από το δημοτικό σχολείο Humbold και φοίτησα έως και την πρώτη Λυκείου στο Γενικό Λύκειο – Albert Schweitzer Schule. Εγκαταστάθηκα μόνιμα το 1996 στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί αποφοίτησα από την Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Το 1998 εισήχθησα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και αποφοίτησα το 2003. Από το 2001 διδάσκω τη γερμανική γλώσσα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Η 15χρονη εμπειρία μου, μου έδωσε την δυνατότητα να οδηγήσω με επιτυχία τους μαθητές μου σε εξετάσεις επιπέδου από Β1 έως C2. Η εργασία μου ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στην πιστοποίηση της Γερμανικής Γλώσσας αλλά επεκτείνεται και στην προετοιμασία μαθητών στις εισαγωγικές εξετάσεις (Πανελλαδικές) στο ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας, Γερμανικά, στην προετοιμασία μαθητών στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Γερμανική Σχολή και στην στήριξη φοιτητών Γερμανικής Φιλολογίας.
Η εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας και η ενασχόληση με αυτήν γενικότερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Βιώνω την Γερμανική Γλώσσα ως μητρική μου γλώσσα, γιατί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με αυτήν. Η μετάδοση αυτής, καθώς και της κουλτούρας και της ιστορίας της Γερμανίας με χαροποίει ιδιαίτερα. Προσωπικά μου χαρακτηριστικά είναι τόσο η υπομονή όσο και επιμονή στην διδασκαλία και λαμβάνω κάθε νέα πρόκληση με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη.

Advertisements