γαλλικά

Γιατί… Γαλλικά ;;

Τα γαλλικά είναι η 2η γλώσσα που διδάσκεται παγκοσμίως ως ξένη γλώσσα!!! Είναι η γλώσσα του Molière, του Victor Hugo, του Rousseau και του Voltaire, γλώσσα του Pierre Gardin, του Yves Saint Laurent, της Coco Chanel.!! Γλώσσα του τουρισμού, της τέχνης, της γαστρονομίας. Είναι η πιο ρομαντική γλώσσα στον κόσμο !!

Τα γαλλικά είναι για γλώσσα ισχυρή καθώς είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα σε όλους τους Διεθνής Οργανισμού. Είναι απαραίτητα αφού είναι μια Γλώσσα που ομιλείται από τις Αντίλλες μέχρι την Γαλλία, από την Αφρική έως την Ελβετία, από το Μονακό μέχρι τη Ταϊτή, από τις Σεϋχέλλες μέχρι τον Καναδά και από το Βιετνάμ έως το Βέλγιο.

Οι σπουδές στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας, γνωστά σε όλο τον κόσμο για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, είναι δωρεάν (χωρίς καθόλου δίδακτρα) και με πολύ χαμηλά έξοδα εγγραφής, ίδια για όλους τους φοιτητές (Γάλλους ή αλλοδαπούς). Έτσι, και οι Έλληνες φοιτητές έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Γάλλους, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα ενός εξαιρετικής ποιότητας συστήματος υγείας και κοινωνικών παροχών. Η εγγραφή στα πανεπιστημιακά ιδρύματα γίνεται με την επίδειξη του διπλώματος Delf ή Dalf. Συνεπώς, γνωρίζοντας Γαλλικά έχουμε τη δυνατότητα να σπουδάσουμε ή να μετεκπαιδευτούμε στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ελβετίας ή του Καναδά.

AVANTI λοιπόν…
….με προετοιμασία για όλο τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας από έμπειρους καθηγητές
….με ολιγομελή τμήματα εφήβων και ενηλίκων
….με ατομικά μαθήματα σε τιμές φροντιστηρίου
….με ευέλικτα ωράρια

Advertisements