Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά για παιδιά & εφήβους

 
Με σεβασμό στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και του σύγχρονου γονέα που επιθυμεί να εξοπλίσει με γνώση και να αφυπνίσει τα παιδιά του, λειτουργούμε με επιτυχία τμήματα για παιδιά κι εφήβους στην αγγλική γλώσσα. Τα παιδιά στις πρώτες τάξεις των αγγλικών (Pre junior, A junior και B junior) μαθαίνουν να αγαπούν την γλώσσα μαθαίνουν τραγουδώντας, ζωγραφίζοντας, παίζοντας, χορεύοντας……! Στις τάξεις A senior, B senior, C senior, Pre Lower, Lower εφήβων, με μοντέρνα βιβλιογραφία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας, με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα , με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, με ολιγομελή τμήματα οδηγούμε τους μαθητές μας στην εκμάθηση της γλώσσας και στην επιτυχία στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Επιπροσθέτως, θα ήθελα να τονίσω πως στο AVANTI λειτουργούν τμήματα Proficiency εφήβων σε 1 ακαδημαϊκή χρονιά. Τόσο στην τάξη Lower, όσο και στην τάξη Proficiency, γίνεται προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Σε όλη αυτή την πορεία, οι μαθητές μας έχουν πάντα δίπλα τους την καλύτερη καθηγήτρια! Καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία στα juniors και seniors, πάντα δίπλα στους μαθητές της, καταλαβαίνει εγκαίρως τις ανάγκες και τις αδυναμίες των μαθητών της.

Όμως, δυνατό εφόδιο, είναι και η δεύτερη ξένη γλώσσα, που καλό είναι να την ξεκινήσει κανείς από την παιδική ηλικία. Έτσι, λειτουργούν στον χώρο μας τμήματα για παιδιά κι εφήβους στη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα. Με την κατάλληλη μέθοδο διδασκαλίας κι βιβλιογραφία δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για να διδαχτούν να μιλούν και να γράφουν στην γλώσσα της επιλογής τους. Να μάθουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας και με όλα αυτά τα εφόδια να οδηγηθούν με επιτυχία στις εξετάσεις για τα πιστοποιητικά Delf, Sorbonne, ΚΠγ για τη γαλλική γλώσσα˙ πιστοποιητικά του Ινστιτούτου Goethe, ÖSD και ΚΠγ στη γερμανική γλώσσα αντίστοιχα.

Επιπλέον, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αντίστοιχα τμήματα για παιδιά κι εφήβους και στις άλλες γλώσσες που διδάσκονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών AVANTI, καθώς υπάρχει η βιβλιογραφία κι η εμπειρία από την πλευρά των καθηγητών μας.
 
 
 
AVANTI Κέντρο Ξένων Γλωσσών
 
 
AVANTI Κέντρο Ξένων Γλωσσών