τουρκικά

turkey_flag_printables_av2

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ;

Γιατί η τουρκικη γλωσσα αποτελει πλεον μια από τις πρωτες γλωσσες σε ζητηση και θεωρειται γλωσσα του μελλοντος. Το εμποριο με τη γειτονα χωρα αυξανεται ραγδαια, ελληνικες επιχειρησεις ανοιγουν στην Τουρκια, ολο και περισσοτεροι Ελληνες μεταναστευουν εκει η πηγαινουν για σπουδες η για erasmus.

Μάθε λοιπόν τούρκικα αν θέλεις να ταξιδέψεις στην «Όμορφη Πόλη», στη Σμύρνη και στο Αϊβαλί, στην Ανδριανούπολη και τη Ραιδεστό. Να επικοινωνήσεις με τον τούρκικο λαό, να διαβάσεις την ποίηση του Ναζίμ Χικμέτ και του Αζίζ Νεσίν.

Οι φορείς πιστοποίησης είναι τέσσερις, το ινστιτούτο της Άγκυρας Tömer , το ινστιτούτο της Κωνσταντινούπολης Dilmer, το κρατικό πιστοποιητικό και το ινστιτούτο İstanbul.

  • Α1- Α2 1 ακαδημαϊκή χρονιά (8 μήνες)
  • Β1- Β2 1 ακαδημαϊκή χρονιά (8 μήνες)
  • Γ1 1 ακαδημαϊκή χρονιά (8 μήνες)
  • Γ2 1 ακαδημαϊκή χρονιά (8 μήνες)

(*) Τα επίπεδα Γ1-Γ2 μπορούν να γίνουν και σε μια ακαδημαϊκή χρονιά με υπερεντατικά μαθήματα

Είμαστε επίσημο εξεταστικό κέντρο του πιστοποιητικού Dilmer.


Υπεύθυνη καθηγήτρια Αναστασία Γεωργιάδου

Ονομάζομαι Γεωργιάδου Αναστασία και είμαι καθηγήτρια Τουρκικών. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών με κατεύθυνση τουρκική και επιπλέον έχω αποφοιτήσει από το τμήμα μου, έχοντας λάβει υποτροφία για την άριστη επίδοσή μου στα τέσσερα (4) έτη των σπουδών μου. Είμαι και κάτοχος του πιστοποιητικού DİLMER, του ινστιτούτου της Κωνσταντινούπολης. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας, μιας γλώσσας ιδιαιτέρως γνώριμης και ενδιαφέρουσας για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Η διαφορετικότητα της από τις υπόλοιπες λατινογενείς γλώσσες, αλλά και οι ομοιότητές της σε επίπεδο λεξιλογίου και γραμματικής, κυρίως με την αρχαία ελληνική γλώσσα, την καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Την τούρκικη γλώσσα μπορούμε να την εξερευνήσουμε, μέσα όχι μόνο από τα σχολικά βιβλία, αλλά και μέσα από ταινίες, τραγούδια και διάφορα βιντεάκια. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εργαλείο της δουλειάς μου μέσα στην τάξη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s