αγγλικά

Επιλέξτε τα Αγγλικά!

Μια γλώσσα δυναμική και επικοινωνιακή, μια γλώσσα που πάνω απ’όλα είναι χρήσιμη στις σπουδές και στην καριέρα του καθένα από εμάς.

Μάθετε τη γλώσσα του «Σαίξπηρ», των «Μπίτλς» και των Pink Floyd, των μεγάλων θεατρικών συγγραφέων, pop και rock star.

Λειτουργούν τμήματα:

  • Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας ECCE, ECPE, M.S.U (MICHIGAN) FCE, CPE (CAMBRIDGΕ) ESB, City & Guilds 
  • για όσους προετοιμάζονται για την αγγλική φιλολογία

Υπεύθυνη καθηγήτρια Ταλίδου Όλγα

Ονομάζομαι Ταλίδου Όλγα και είμαι 38 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Φλώρινα. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Διδάσκω την αγγλική γλώσσα από το 2002 έως και σήμερα. Πέρα από την προετοιμασία για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας όλων των αναγνωρισμένων φορέων και επιπέδων (Β2, C1, C2) καθώς και την προετοιμασία για εισαγωγή στην Αγγλική Φιλολογία, δίνω ιδιαίτερη σημασία στη διδασκαλία της γλώσσας στις μικρές ηλικίες (τάξεις junior και senior). Σε αυτά τα επίπεδα «μπαίνουν οι βάσεις» και αναπτύσσεται η αγάπη για την γλώσσα, στοιχεία που οδηγούν όχι μόνο στην απόκτηση ενός πιστοποιητικού γλωσσομάθειας αλλά και σε μια γενικότερη αγάπη για την γλώσσα, τη γνώση και τον πολιτισμό.

Υπεύθυνη καθηγήτρια Άννα Γαβανά

Ονομάζομαι Γαβανά Άννα και είμαι 26 χρονών. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Διδάσκω την αγγλική γλώσσα από το 2013 και προετοιμάζω μαθητές, φοιτητές και ενήλικες για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων. Είμαι ιδιαίτερα προσεκτική με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας όταν πρόκειται για την απόκτηση πιστοποιητικού, δεδομένου ότι πλέον θεωρείται απαραίτητο προσόν για την εύρεση εργασίας. Ούσα κάτοχος ενός πιστοποιητικού επιπέδου C2 στην ιταλική γλώσσα (Diploma C2), αναγνωρίζω την αξία τους και κατανοώ απόλυτα τη δυσκολία τους.

Advertisements